El vencedor


Després que la Katniss reves la noticia que els jocs els podien guanyar tots dos participants del mateix. Districte, busca en Peeta desesperadament ja que sap que esta ferit, per la baralla amb en Cato i les fiblades.

Seguin
un rastre de sang seca, que ella pensa que és d’en Peeta. Finalment el troba, sense esperar-ho perquè ell estava enterrat al fang i cobert de fulles al costat del riu, i el trepitja. La Katniss s’adona que realment en Peeta està malferit, té 3 fiblades d’abella i un tall profund a la cama que a més a més està infectat.

La Katniss decideix rentar-lo i curar-li les fiblades amb les herbes que li va ensenyar la Rue, i ella pensa en com la seva mare i la seva germana curaven als malalts que venien a casa seva, i es dóna compte que ella no aquesta fredor per enfrontar-se a aquestes situacions.

A partir d’aquest moment, passen uns dies a la cova i la Katniss es dedica a cuidar en Peeta. A mesura que passen les hores la Katniss veu que si no reben ajuda ràpidament en Peeta segurament no sobreviurà.

Els organitzadors dels jocs anuncien que cada participant rebrà el que necessita per acabar els jocs. L’únic que han de fer és anar a l’arena a buscar-ho, però en Peeta no vol que la Katniss vagi sola, ja que ell es evident que no i pot anar-hi.

La Katniss veien la gravetat de la situació, es dóna compte que la única manera que els ajudi en Haymitch és donant-li el que ell vol, amb petons no hi ha prou. Així que la Katniss li demana a en Peeta com i quan es va enamorar d'ella. És en aquest moment quan reben el paquet que compte la medicina per dormir a en Peeta, que li permetrà anar a l’arena a buscar el paquet.

Desprès que en Thresh salvés a la Katniss de la Clove, la Katniss inicia la tornada a la cova amb la medicina d’en Peeta.

Un cop arribat a la cova inmediatament l'injecta la medicina, a l'endemà en Peeta està molt millor i decideixen anar a caçar i buscar aliments. La katniss marxa més lluny per poder anar a caçar perque en Peeta fa molt soroll i s'en va a buscar baies.
Al tornar la Katniss veu la CaradeGuineu morta pèrqué les baies que collia en Peeta eran verinoses.

La Katniss i en Peeta passan uns dies sols a la cova mostranse el seu amor, després s'en van a la cornicopia i la Katniss i en Peeta tenen una lluita amb en Cato que acaban guanyan. Després els organitzadors dels jocs deixen anar una especia de monstros creats a partir dels contrincans morts dels jocs de la fam. Finalment en Cato mor i els, pero el presentador anuncia que hi ha hagut un canvi de plans i no poden haveri dos vencedors ens els jocs. Per tant la Katniss i en Peeta desideixen fer veure que es prenen bayes verinoses per tal de fer veure que moriran els dos per el seu amor, però el presentador en l'ultim moment als proclama vencedors als dos i ells escupen les bayes. Fins l'ultim moment fingeixen estar enamorats pero quant baixen del tren que els porta a casa, la Katniss s'en adona que només a set una estrategia per vguanyarse al públic, i els patrocinadors.
EXERCICI

a) Corregeix el resum dels teus companys a través d'aquesta graella. Fes tots els canvis que cregueu necessaris, inclosos els de continguts (argument, escenes, etc.)

b) Escriu després un text comentant la vostra correcció al company. Feu una valoració general del text. Tingues en compte com ha treballat les propietats textuals. El text ha de tenir entre 400 i 500 paraules.


En general el text està ben estructurat, seguin l'ordre cronològic dels fets. El que més hem trobat a faltar és el final dels jocs i la tornada a casa. Hi ha algunes faltes d'ortografia que ja hem marcat,i creiem que heu fet servir masses comes.

c) Després, observeu els canvis que us proposen els companys. Escriviu un text sobre la correcció que han fet els vostres companys, si la trobeu encertada, si no hi esteu d'acord, si us heu adonat d'alguna cosa després de la correcció, etc. Justifica TOTES les teves opinions. El text ha de tenir
400 i 500 paraules.


Sin_título-1.jpg
Sin_título-2.jpg