ELS JOCS


La primera idea es quan la Katniss i en Peeta acorden no agafar cap paquet del capitoli i marxar corrents cap el bosc per amagar-se i no entrar en lluita amb als altres tributs.
Però la katniss abans de marxar corrents cap al bosc pot agafar un paquet amb unes quantes provisions. La katniss després de marxar corrents cap al bosc, comença a buscar-se la vida buscant aliments i aigua per sobreviure però mentrestant el capitoli provoca un incendi. Ella sobreviu de l’incendi i s’enfila a un arbre i es dona conte de que s’ha creat un grup entre uns quants tributs de diferents districtes i entre ells hi va en Peeta. És dalt de l’arbre on se n’adona que els altres tributs no poden arribar fins ella i per aquest motiu es fa la valenta delatant la seva posició els seus enemics. Això provoca que els tributs es quedin a sota de l’arbre esperant-la fins que baixi.

Allà dalt troba a la Rue que es una noieta del districte 11. Ella l’avisa de que es troba al costat d’un panel d’abelles anomenades batedores, molt perilloses i creades pel capitoli. Amb l’ajuda d’aquest panel i
gràcies, desde aquest moment, a la seva amiga Rue, llença aquest panel contra els altres tributs que estan esperant-la sota de l’arbre per matar-la. Amb aquesta acció aconsegueix acabar amb dos tributs i pot escapar de aquest arbre sense perill però ella també rep picades d’aquestes batedores i queda mal ferida estesa i desorientada sota l’arbre.

De sobte se n’adona que s’acosta algú i resulta ser en Peeta el qual l’ajuda a amagar-se abans de que arribin els altres tributs i la matin. Desde aquell moment ella i la seva amigueta Rue comparteixen aliments i coneixements. I creen un pla per deixar als tributs sense provisions i aliments.

La katniss pot aconseguir arribar fins a les provisions i destruir-les, però la Rue que es troba lluny intentant encendra les fogueres te un final tràgic. Ella mata el tribut que acaba amb la seva amigueta clavant-li una fletxa al coll. Després puja a l’arbre i sent que hi ha una nova norma que diu que poden guanyar els dos tributs de cada districte.